Banki információk

Nem tudod, hogy melyik banknál nyiss bankszámlát? Nem tudod, hogy hol kösd le a pénzedet? Ez a blog minden kérdésedre válaszol!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Akciós kamat, akciós bankbetét, akciós lekötés - BEVEZETŐ

2009.02.10. 10:50 | Bankos | Szólj hozzá!

Vérzivataros időkben az egyik legbiztosabb befektetés a bankbetét. Ma Magyarországon az OBA (Országos Betétbiztosítási Alap) 13 millió forintig biztosítja pénzünk visszafizetését egy esetleg bankcsőd esetén. A 13 millió forint feletti megtakarításunkra az állam vállal garanciát (korlátlan összegig). A betétbiztosítás devizabetétünkre is vonatkozik!

A magas jegybanki alapkamat mérséklődött ugyan, de a bankok továbbra is magas kamatokkal próbálják magukhoz csalogatni pénzünket. A BLOGban megpróbálom összefoglalni a bankok akciós ajánlatait. Kitérek a számlavezetési díjra és az egyéb rejtett költségekre is.
Szinte mindegyik hazai pénzintézet kínál akciós lekötéseket, melyek segítségével magas kamatok mellett fialtathatjuk pénzünket.

 

Címkék: bank kamat bankok bankbetét akciós kamat lekötés akciós bankbetét akciós lekötés

A bejegyzés trackback címe:

https://yourbank.blog.hu/api/trackback/id/tr55934201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása